Svinninge var i serie 2 tæt på point trods chokstart mod Benløse

Artikel skrevet af Nordvestnyt

Svinninge blev ramt af et rødt kort efter bare to minutter i lørdagens nederlag mod Benløse IF.


Svinninge IF – Benløse IF 2-3 (2-3)

5. minutter 0-1: Nichlas Drewsen, 15. minutter 0-2: Christoffer Qwist, 17. minutter 1-2: Hans Christian Friberg, 18. minutter 2-2 Simon Engberg, 30. minutter 2-3: Mads Woldger

Der var dramatik og underholdning for alle pengene, da Svinninge og Benløse lørdag eftermiddag tørnede sammen i fodboldens serie 2.

To røde kort og fem scoringer var nemlig, hvad de fremmødte tilskuer var vidne til. Det lignede på forhånd en svær opgave for hjemmeholdet, da udeholdet fra Benløse topper rækken, og Svinninge kæmper om vigtige point i den nederste del af tabellen. Efter bare 16. minutter lignede det da også, at topholdet relativt let kunne vinde kampen, men sådan blev det ikke.

Svinninge fik ellers en chokstart, da hjemmeholdets målmand efter bare tre minutter tog bolden med hænderne uden for feltet, hvilket medførte, at kampens dommer fandt det røde kort frem fra baglommen. Dermed måtte Svinninge-mandskabet altså spille de resterende 87 minutter med kun 10 spillere på banen. Starten blev kun endnu værre for hjemmeholdet, da Benløses Nichlas Drewsen scorede direkte på det efterfølgende frispark. Blot 10 minutter senere fordoblede Christoffer Qwist udeholdets føring, og så virkede kampen i virkeligheden til allerede at være afgjort.

Men så hankede det ellers noget omtumlede hjemmehold op i sig selv, og ved et kig på resultattavlen blot tre minutter senere, stod der altså nu pludselig 2-2 efter scoringer af henholdsvis Hans Christian Friberg og Simon Engberg. Efter 31 minutter var det dog udeholdets Mads Woldger, der sørgede for en pauseføring på 3-2 til Benløse.

Anden halvleg blev en rodet og hektisk affære, der bar præg af, at dommeren havde svært ved at holde styr på kampen.

Det kulminerede i kampens slutminutter, hvor Benløses Jonas Pedersen måtte indkassere et rødt kort, og der var efterfølgende tumult blandt spillerne. Det blev dog ikke til yderligere scoringer i opgøret, og derfor sluttede anden halvleg, altså som den startede.

– Det var en hård skæbne, og jeg er efterladt med en tung følelse. Jeg har virkelig ondt af spillerne, men samtidig er jeg stolt over den mandfolkeindsats, de leverede på trods ad de svære betingelser. Jeg synes, vi fortjente at få point med fra opgøret, men jeg tror også, at vi kan bruge denne kamp til rigtig meget fremadrettet, lød det fra Svinninge-træner Anders Bo Hansen efter kampen, der også enerkendte udeholdet fra Benløse.

Næste weekend venter endnu en svær opgave for Svinninge, når de gæster lokalrivalerne fra Tuse.

Efter kampen fik Mads Dahm Christensen, som blev skiftet ind som målmand og midtbanekrigeren Sebastian Møllegaard 6 stemmer hver, og delte dermed titlen som kampens spiller

Billeder er taget af Søren Friberg / fribergphotography.com