Fodboldskole

I UGE 27
Pris
999,-
  • 5. juli til 7. juli i uge 27
  • 9:30 - 15:00
Kontakt
Jenni Skødstrup mail:
hvid-sovs@hotmail.com

Fodboldskole

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

Du tilmelder dig Svinninge IF fodboldskole ved at sende en mail til ungdomsformand i Svinninge IF Jenni Skødstrup på: hvid-sovs@hotmail.com Her indtaster du blot de fornødne oplysninger, og betaler med Mobile Pay (57129 Svinninge idrætsforening) eller kreditkort (reg. Nr. 1551 konto nr. 7054076). Kort tid efter at betalingen er registreret, vil du modtage en bekræftigelse på mail.

Tilmeldings informationer:
Navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag og mailadresse, forældrekontakt og forældre telefonnummer.

Ca. 14 dage før fodboldskolen modtager du/i en mail med al praktisk info.

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?

På Svinninge IF fodboldskole bedes du medbringe spillertøj, fodboldstøvler, benskinner, løbesko, drikkedunk samt frokost. Svinninge Sportscenter tilbyder lokaler til indtagelse af frokost.

HVAD FØLGER MED I PRISEN?

På Svinninge IF fodboldskole får du Danmarks bedste fodboldskole-træning af kompetente trænere med erfaring fra ind- og udenlandske klubber fyldt med intensitet og kvalitet, og derudover, så får du din egen fodbold som du må tage med hjem efter afslutning på fodboldskolen.

HVEM KAN DELTAGE?

Fodboldglade drenge og piger på alle niveauer i alderen 12-16 år (U13, U14, U15 & U16) kan deltage på fodboldskolen.

TØJ

Den rette påklædning er vigtig, vejret er vi desværre ikke herre over – så medbring både det korte og det lange til alle dage.

HVOR OG HVORNÅR KAN JEG DELTAGE?

Du kan deltage på Svinninge IF Fodboldskole 5. juli til 7. juli i uge 27. Svinninge IF råder over en af Danmarks bedste kunstgræsanlæg med plads til alle.

HVEM ER VI i Svinninge IF

Svinninge IF er en veldrevet fodboldklub på Vestsjælland 15 km vest for Holbæk. Vi vil med denne fodboldskole forsøge at starte en tradition med fodboldskole i efterårsferien for fodboldglade drenge og piger.

Med tiden skal fodboldskolen udbygges til, at rumme flere årgange og udvikle sig til et supplement til andre fodboldskoler. VI vil gerne skabe et godt alternativ til de allerede kendte og veldrevne fodboldskoler som findes.

ÆNDRING & REFUNDERING

Det er desværre ikke muligt at få din tilmelding refunderet.

Som alternativ kan tilmelding overdrages til anden side, hvis du bliver forhindret i at deltage.

BILLEDER & VEO VIDEO

Undervejs på Svinninge IF fodboldskole tager vi diverse billeder og videoer med VEO kamera af de fodboldglade drenge og piger. Du kan se disse billeder løbende på Svinninge IF Facebook og Instagram.

11Jesper Larsen

Jesper Larsen

Ungdomsformand

Tlf. 20 63 19 90
jl@brdrlarsen.dk