Første Svinninge-sejr i foråret

Skrevet af Nordvestnyt

Skælskør B&I-Svinninge IF 0-1 (0-0)

69. minut 0-1 : Mads Engberg Christiansen

Svinninge kom i gang i anden halvleg, da holdet slog Skælskør på udebane.

Svinninge har ikke haft kampe i forårets to første spillerunder, og der var derfor spilleglæde at spore, da de lørdag eftermiddag gæstede Skælskør i fodboldens serie 2.

Udeholdet startede med at være oversidder i første spillerunde, og ugen efter indkasserede de tre gratis point, da Mørkøv har trukket deres hold fra rækken. Svinninges træner, Anders Bo Hansen, forventede da også inden opgøret en masse energi, og så var han samtidig spændt på at se, hvor holdet stod.

Første halvleg var generelt en lidt forkrampet affære, der var præget af fight og intensitet fremfor flot fodboldspil. Svinninge havde dog et par gode muligheder uden at få udbytte.

God ændring
Efter banebyttet begyndte udeholdets kombinationer dog at sidde i skabet, og samtidig lavede de en god defensiv ændring, hvilket medførte, at de fik lagt pres på hjemmeholdet i jagten efter en scoring. Den kom altså også, da Mads Engberg Christiansen efter 69 minutter bragte sit hold i front, og så virkede kampen til, at være afgjort. Men 5 minutter efter modtog Kristian Roediger sit andet gule kort, og det betød, at Svinninge måtte spille kampen færdig med 10 mand. Men selvom hjemmeholdet pressede på for udligningen, så udeblev den altså, og dermed kunne Svinninge-mandskabet køre hjem mod Nordvestsjælland med tre point i bagagen.

– Det var ikke den flotteste kamp, og jeg tror da heller ikke, at den har været særlig prangende at være tilskuer til, men vi vandt på god fight og intensitet. Vi leverede generelt bare en god holdindsats, men hvis jeg fremhæve én, så var det rart at have Mads Hedegaard tilbage i målet efter et års skadespause, og han skabte, specielt i slutminutterne, meget ro i forsvaret, lød det fra en meget tilfreds Svinninge-træner.

Mads Hedegaard blev også efter kampen kåret til kampens spiller.