Svinninge fik deres første sejr

Skrevet af Nordvestnyt

Efter en problematisk første kamp, kom Svinninge tilbage og sikrede sig tre point i deres kamp mod Skælskør.


Svinninge – Skælskør 3-1 (2-1)

21. minut 1-0: Simon Engberg Christiansen, 38. minut 2-0: Simon Engberg Christiansen, 45. minut 2-1: Tobias Weitmann, 86. minut 3-1: Mads Dahm Christensen.


Simon blev dobbelt målscore med to flotte mål. Mads “Tank” Christensen gjorde comeback og fik lukket kampen til 3-1.

Svinninge fik fredag aften besøg af Skælskør i serie 2 pulje 3.

Begge hold var lige oprykket fra serie 3, og hverken Svinninge eller Skælskør havde spillet mod et etableret serie 2-hold endnu. Svinninge havde haft en hård første kamp i sæsonen, da de tabte til Mørkøv 5-1. Deres modstandere fra Skælskør havde heller ikke haft det nemt i deres første kamp denne sæson efter et 3-0 nederlag mod FC Kalundborg. Begge hold var altså på udkig efter deres første sejr.

Det var dog lokalholdet fra Svinninge der sejrede i dagens kamp, da de slog Skælskør 3-1.

– Det var en god kamp. Det var meget vigtigt, da det var første kamp på hjemmebane og med resultatet i sidste uge, så havde vi noget, som vi skulle ud og vise. Vi skulle stå bedre på banen end vi gjorde sidste uge, og der formåede vi at gære i dag. Det allervigtigste var, at vi kunne se hinanden i øjnene efter kampen og være sikker på, at vi havde givet os 100% og gjort os umage, for det gjorde vi ikke i Mørkøvkampen, sagde Svinninges træner Anders Bo Hansen.

Svinninge startede kampen godt, og de fik lagt et højt og tidligt pres. I kampens 21. minut, fik Simon Engberg bolden ved bagerste stolpe, hvor han uden problemer sparkede bolden i kassen til 1-0. Svinninge blev ved med at holde det høje pres, og det gav pote, da de udbyggede deres føring til 2-0 i det 38. minut på en ligende chance, hvor Simon Engberg igen ved bagerste stolpe sendte kuglen i mål.

Lige inden der blev fløjtet til halvleg fik Skælskør en chance, som de udnyttede, og Tobias Weitmann reducerede til 2-1.

I anden halvleg sad Svinninge på det meste af spillet, og i det 86. minut fik de en dødbold.

Bolden blev lagt ind, og da den faldt ned landede den i fødderne på Mads Dahm Christensen, der sparkede den i mål til 3-1, og det så sort ud for Skælskør.

Ikke koncentrerede

De første minutter efter at have scoret var Svinninge dog ikke helt koncentrerede, og de begik et tydeligt straffe, men deres målmand stod godt, og redde bolden, og kampen sluttede med en 3-1 sejr til Svinninge.

– Vi skal blive ved med at spille det spil, som vi gør. Vi lavede som sagt nogle ændringer på, hvordan vi stod på banen, og det skal vi bygge videre på. Vi skal blive ved med at golde energien og fighten, for så bliver vi et svært hold at spille mod. Vi har indtil videre mødt to oprykkerhold, men i vores næste kamp mod Benløse kommer vi til at møde et lidt mere etableret serie 2-hold. Der skal vi stå lavere og give lidt initiativ til dem, og så tager vi den derfra, sluttede træner Anders Bo Hansen af med at sige.

Kampens spiller

Kampens spiller blev Søren De Fries, der spillede en flot kamp på den centrale midtbane.