Velspillende Svinninge tabte

Skrevet af Nordvestnyt

Benløse – Svinninge 2-1 (1-0)

1. minut 1-0: Mathias Karberg, 65. minut 2-0: Daniel Pedersen, 60. minut 2-1: Simon Engberg

Svinninge var lørdag formiddag taget til Ringsted for at møde Benløse i serie 2 pulje 3.

Svinninge var efter et hårdt nederlag i første kamp mod Mørkøv, kommet godt igen, da de i sidste uge slog Skælskør. Deres modstandere fra Benløse havde startet sæsonen stærkt, og de havde skrabet 4 point sammen i deres første to kampe. Og selvom Svinninge dominerede det meste af kampen, var det Benløse der snuppede sejren på 2-1.

– Jeg er faktisk ret godt tilfreds og halvstolt af drengene. Selvom det lyder lidt dumt at sige efter et nederlag. I dag synes jeg, at det var det bedste hold, der tabte, men sådan er fodbold nogle gange. Vi sad på kampen med 80 procent af spillet, vi havde en masse chancer og gjorde rigtig mange gode ting. Vi laver desværre to ærgerlige fejl, som de scorede på, sagde Svinninges træner Anders Bo Hansen.

Svinninge var ikke mentalt klar. Det udnyttede Benløse med scoring til 1-0.

Ikke rystede

Scoringen rystede dog ikke Svinninge, og de fik spillet sig fint ind i kampen igen. De havde nogle store chancer, men de kunne ikke få bolden i kassen.

Benløse havde ikke de store chancer, men deres målmand stod godt.

– De har en målmand i kampen, som gør forskellen for dem. Vi har fire-fem chancer, som på de fleste dage havde gået hen og blevet til mål, men dem reddede han simpelthen på stregen, lød det fra Svinninges træner Anders Bo Hansen.

Det var igen Benløse, der kom bedst fra start i anden halvleg, da de i det 55. minut udbyggede deres føring til 2-0 efter en lidt tilfældig chance.

Svinninge holdt dog hovedet koldt, og de satte sig hurtigt på spillet igen, og fem minutter senere reducerede de til 2-1, da Simon Engberg opfangede et stolpeskud, så han bare kunne prikke bolden i mål.

Efter Svinninges reducering gik spillet kun én vej, og det var mod Benløses mål. Svinninge havde mange store chancer, men de kunne ikke få bolden i mål.

– Der er mange positive ting at tage med fra kampen. Vi skulle se, hvor vi var mentalt i forhold til at kunne spille mod et etableret serie 2-hold, og det viste vi i dag, at vi sagtens kan være med, sluttede Svinninges træner Anders Bo Hansen af med at sige.

Kampens spiller

Kristian Roediger blev kampens spiller.