Damesenior vinder rækken i sikker stil

Sæsonen for Damesenior 1 sluttede her til aften med endnu en sejr til Svinninge IF. De gør førsteholdet og U10 drengene kunsten efter og napper første pladsen i sikker stil – vi er piv stolte over vores dygtige piger på begge DS hold.

Referat af: Peter Ryberg

Sidste kamp i denne halvsæson blev også overvundet.

Jeg var på ingen måde tilfreds efter første halvleg, hvor vi desværre røg ned på deres plan, med intetsigende fodbold, planløst sparkeri, og ikke at kunne ramme hinanden på to meter.

En god pausesnak, gjorde at vi kom langt bedre ud i anden halvleg. Vi turde spille spillet, gik ik for meget i nærkontakt med dem ( de er helt vildt stærke fysisk) spillede det fodbold jeg ved i kan, og da fløjten lød stod der ganske fortjent 0-3 på tavlen.

0-1 Masja
0-2 Masja
0-3 Emma ( selvmål) du vælger selv 😎

Som den stærke holdindsats det var bærer stemmerne også præg af.

Ipsen 1
Emma 1
Cille 1
Freja 1
Emmer 2
Julie 2
Masja 2
Og en der har stemt på hele holdet 😎

Vi har nu sammen haft første halvsæson med samlede piger / damer. En halvsæson der har været vild for Laila, Henriette og jeg. Vi har intet problem i at stille to hold om ugen, det håber og tror vi alle på bliver ved med at være sådan.

Vi har sammen for første gang nogensinde vundet rækken, hvilket alle spillere er en del af med en træningsindsats der gør at det fedt og sjovt at gå til træning, og det gør det så meget nemmere for os trænere at lave noget, der også gør at i får noget med hjem efter.

SUR, pisse irriteret er nogle af de ting jeg kan være på Jer, men det er jo kun fordi jeg ved i er bedre end hvad en gang i mellem viser på banen…..

Go sommer ferie til Jer. Vi ses slut Juli.