Sæsonafslutning for SMIF U14/U15 drengene

Der blev hygget, spillet bold, leget, set film, sovet (lidt) og i det hele taget taget godt hånd om kammeratskabet. Forskellige spillere blev hyldet og der blev uddelt pokaler jf. nedenstående referat.

Referat af: Johnny Vind

I Mørkøv har det tidligere været kutyme at uddele pokaler til de udvalgte spillere til fodboldafslutningen.

Næste fredags afslutning, som er arrangeret af en forældregruppe, har besluttet, at der ikke skal uddeles pokaler.

Vi i Trænerteamet under SMIF har dog valgt, at uddele pokaler til SMIF holdet.

Så det er sket på dagens teambuilding dag. Og hvorfor vælger vi så at hylde den / de enkelte på en dag, hvor der er ekstra fokus på holdet og samarbejde. Ganske enkelt fordi, vi synes de, som har ydet en god og ekstra indsats, noget ekstraordinært også gerne må belønnes for deres bedrifter. At de nu – gennem 2 Corona år – er blevet “snydt” for hygge og fejring af gode bedrifter. Og som der stod på pokal hjemmesiden, så elsker “børn” medaljer. En medalje skaber stor glæde blandt børn, da følelsen af triumf styrker deres selvtillid samt troen på dem selv.

Og hvad sker der så med dem, der ikke får ?

Vi har en forventning om at vores drenge, nu har nået en alder, hvor de godt ved, hvorfor nogle får og andre ikke gør. Og at det kræver noget at være en af de udvalgte.

Årets udvalgte har ikke bare været nemt. Vi har gennemgået rigtig mange navne og andre kunne sagtens være blevet valgt. Og vi håber selvfølgelig, at det giver blod på tanden, for at blive en af næste års udvalgte. I udvælgelsen er der udover nævnte ord også lagt vægt på træningsflid og deltagelse og kampklar på begge hold.

Da vi ikke holdte afslutning og overrækkelse sidste år, er der lidt ekstra pokaler i år og de er blevet fordelt som følger:

Årets flid / træningsindsats

Tobias
Har trænet alle 35 gange. Han melder sig til begge hold. Han kommer til træning / kamp selvom hans bedsteforældre har guldbryllup og kommer til træning på sin blå mandag.

Møldum
Er der også altid. Har misset 1 af 35 træninger og han er svær at holde væk. Træning var også vigtigere for ham end blå mandag😄.

Alle U15 kampe spillet inkl. flere på U14.

Årets “bobler”

Tristian B.
En kæmpe udvikling. Fra mindre seriøs træningsindsats til meget stabil. Virkelig tydeligt, der er sket noget her.

Har overrasket meget efter han har overtaget hans plads på banen. Har til tider lidt placerings vanskeligheder, men når tit tilbage og får reddet. Ligger fantastiske afleveringer.

Årets kammerat

Oliver: (desværre fraværende idag).

Han er bare en sød og god dreng. Han kommer og hjælper når han er skadet. Han er så positiv i hans beskeder og roser alt og alle. Og han bærer virkelig SMIF i hjertet – og på tøjet😊.

Daniel
Er der også næsten altid og beklagede nærmest han ikke kunne komme, da han havde Corona. Også en god og sød dreng, der kan tale med alle og som regel er glad og god ved alle.

Årets spiller

Luka
Var jo flyvende i foråret sidste år og sammen med det sidste halve år i Mørkøv scorede 51 mål og lavede flest assist. Ingen kunne følge med ham, når der blev sat tempo og det var en fornøjelse at se den hurtighed og det overblik, der blev vist.

Naboklubberne blev interesserede. Niveauet er siden faldet lidt, men gode takter vises igen.

Sommer
Binder forsvaret godt sammen og har uden tvivl forhindret mange mål med sin energi og hurtighed.

Altid taget ansvar – også som anfører – og presser sig selv meget, for at få holdet igang. De sidste par kampe også vist sig frem med rush op af banen og gode skud på mål. Havde et kanon forår 21 og har måske været svært at følge op på. Dog vises meget positive takter igen.

Der var flere i spil som årets spiller. Nogle som har rykket meget det sidste halve år.

Bare med fortsat at klø på.

Teambuilding

Efter halvandens års fantastisk samarbejde lykkes det nu endelig at få afholdt det første store fælles arrangement med SMIF drengene.

En forældregruppe havde taget ansvaret for lørdagens arrangement og lavet et fantastisk program for de 21 tilmeldte SMIF drenge og 3 trænere. Et program hvor der både blev tid til teambuilding, padel og en masse hygge i og ved Mørkøv Hallen.

Aftenen blev afsluttet med en god film inden godnat med fælles overnatning. Søndag sluttede det hele med fælles morgenmad for alle SMIF drenge og kaffe for forældre.

En kæmpe tak – for arrangementet – til forældregruppen.

Til Michael Grøhn for fantastisk team building.

Til Lars Mortensen, Mørkøv Padel.

Til Svinninge IF, Mørkøv IF, Netto Mørkøv og Svinninge Bageren for at gøre arrangementet muligt og hjælpe med mad og drikke.

Og til alle, der har hjulpet til.

I alle har været / er med til at give drengene en god, minderig og uforglemmelig dag i sammenholdets tegn.