AB efter sejr over Holmegaard: Jeg var lidt nysgerrig efter, om vi var gået på ferie

Nordvestnyt skrev følgende efter sejren over Holmegaard:

Efter en sikker sejr over Holmegaard, møder SIF formstærke Hørsholm-Usserød lørdag den 18. juni.

Svinninge- Holmegaard 4-2 (0-0)

59. minut 1-0: Simon Engberg, 65. minut 2-0: Gustav Nyman Jensen, 77. minut 2-1: Carl Strauss Krüger, 90. minut 3-1: Jesper Stoltze, 90+2. minut 3-2: Carl Strauss Krüger, 90+4. minut 4-2: Simon Engberg.

Svinninge fik tirsdag aften besøg af Holmegaard i kvartfinalen i Sjællandsmesterskaberne i serie 3. Svinninge havde vundet serie 3 pulje 6 med 53 point på 22 kampe. Deres modstandere fra Holmegaard havde efter en lidt sløv start på deres efterårssæson, vundet deres seneste 14 kampe i serie 3 pulje 8, og de havde sluttet sæsonen flot af med en overbevisende 10-0 sejr over Vordingborg. Så der var lagt op til et brag af en kvartfinale. Det var dog Svinninge, som gik sejrende derfra med en måltavle, der viste 4-2.

– Sæsonen blev jo lige forlænget lidt. Jeg var nysgerrig efter, om vi var gået på ferie. Vores fokus var, at der ikke skulle gå lejrskolebold i den, men at vi skulle fortsætte de takter, som vi havde vist i turneringen og tage det med til kampen. Det synes jeg, at vi formåede at vise fra starten af, og vi fik sat os tidligt på kampen, og det viste sig hurtigt, at vi var det bedste hold, sagde Svinninges træner Anders Bo Hansen.

Svinninge startede kampen godt ud, og de fik spillet sig frem til mange chancer i første halvleg, men de fik ikke udnyttet dem godt nok. Heller ikke modstanderne fra Holmegaard kunne få bolden i mål, så første halvleg endte 0-0.

I anden halvleg fik Svinninge deres forløsning, da Simon Engberg sendte bolden i kassen til 1-0 i det 59. minut. Målet gav Svinninge momentum, og allerede seks minutter senere udbyggede de deres føring til 2-0 efter nogle hurtige kombinationer op gennem banen, så Gustav Nyman Jensen kunne prikke bolden over mållinjen.

Holmegaard havde dog ikke givet op, og i det 77. minut reducerede Carl Strauss Krüger til 2-1.

Da Jesper Stoltze i det 90. minut scorede til 3-1, så det ud til at kampen var lukket, men to minutter inde i tillægstiden reducerede Carl Strauss Krüger til 3-2, og der var stadig liv i kampen.

Simon Engberg lukkede for alvor kampen fire minutter inde i tillægstiden da han sparkede kuglen i kassen til 4-2, og Svinninge vandt kampen.

– Det er altid svært i kampe som disse, da vi ikke anede, hvad modstanderen kom med. De havde fået lige så mange point som os, så vi var godt klar over, at de kunne spille fodbold. Vores gameplan var derfor at have fokus på os selv og spille for at vinde. Nu er der jo igen noget på spil for os, for nu gælder det ikke bare om at vise, at vi er det bedste hold i vores række, men at vi er det bedste hold i hele serie 3, lød det fra Anders Bo Hansen.

Svinninge skal spille semifinale mod Hørsholm-Usserød fra serie 3 pulje 3, som vandt deres kvartfinale 6-5 efter straffesparkskonkurrence mod Hornsherred.

-Vi skal helt sikkert tage energien med videre til næste kamp og ride videre på den bølge, som vi er på med fornemmelsen om, at vi ikke kan tabe fodboldkampe, men samtidig vide, at vi skal være klar, fortalte træner Anders Bo Hansen

Jesper Stoltze blev med en flot indsats kåret til kampens spiller.