Fejringen af klubbens serie 2 oprykning

Lørdag var en smuk, solbeskinnet dag, på Svinninge Stadion. Rammen var sat, til dagen, som hele holdet havde set frem til. På trods af en flok skuffet drenge, der torsdag aften fik beskeden om, at Jystrup ikke kunne stille hold, skulle der alligevel være fest.

Et sted mellem 100-150 mennesker var taget på stadion, for at fejre klubben og 1. holdet. De kunne starte med, at se 2. holdet tage en flot 2-1 sejr, over topholdet fra Såby.

1. holdet var gået i omklædningsrummet, for at iføre sig de flotte oprykningstrøjer. Cheftræner Anders Bo, holdte en personlig tale, for hver enkel spiller. Og som mange ved, så kan det godt trække lidt ud, når AB begynder at holde tale. Det gjorde det også denne gang, men på trods af ventetiden, så var folk ikke gået hjem. Godt 100 mennesker stod og klappede af holdet, da de i samlet flok, kom op på stadion, for at blive hyldet, for deres flotte sæson.

Der var kage fra Svinninge Bageren og champagne til alle de fremmødte.

Efterfølgende var der fest til langt ud på natten.