Kampreferat: SIF 1-3 Mørkøv IF

Om lørdagens nederlag skriver Nordvestnyt følgende:

Svinninge-Mørkøv 1-3 (0-1)

43. minut 0-1: Jakob Kaare Sommer, 48. minut 1-1: Gustav Nyman Jensen, 62. minut 1-2: Joachim Dyrby, 69. minut 1-3: Mergim Karaqica.


Lørdag eftermiddag var der lokalopgør i serie 3 pulje 6 da Svinninge fik besøg af Mørkøv. Begge hold havde vundet deres seneste kamp, og da de to hold mødte hinanden tidligere i efteråret, var det endt med en 5-3 sejr til Mørkøv, så der var lagt op til et brag af en kamp.

Kampen blev sat i gang, og Mørkøv kom bedst fra start. De havde i løbet af første halvleg to-tre store chancer, men som de ikke var skarpe nok på. Dog efter et fint mønsterangreb op gennem midten af banen kort før pausen tog Mørkøv føring, da Jakob Kaare Sommer lagde bolden i kassen med indersiden. Lidt efter blev der fløjtet til pausen, og stillingen var 1-0 til Mørkøv.

Svinninge kom ud med en helt anden energi i starten af anden halvleg, og de fandt lidt flow i deres spil. Kun tre minutter inde i halvlegen fik Mørkøv ikke clearet bolden ordentligt, hvorefter Svinninges Gustav Nyman Jensen sparkede bolden i kassen fra kanten af feltet til 1-1. Mørkøv fik dog hurtigt kontrol over kampen igen og scorede i løbet af 20 minutter to mål og lukkede kampen med en 3-1 sejr.

– Først har jeg lyst til at give en cadeau til Mørkøv for at komme veloplagte og klar. Jeg sidder tilbage med en kæmpe skuffelse, ikke så meget over nederlaget, for det sker engang imellem, men på grund af måden vi tabte på. Jeg vil næsten sige at vi tabte til os selv i dag, og det er uden at tage noget fra Mørkøv sagde Svinninges træner, Anders Bo Hansen.

En sejr for Mørkøv gjorde, at de indtog tredjepladsen, og at toppen af serie 3 pulje 6 nu er helt tæt, med kun to point mellemrum mellem førstepladsen fra Svinninge og tredjepladsen.

– Vi spillede en rigtig god kamp, og vi vandt fortjent, fordi vi lukkede ned for det, som Svinninge kunne. Vi vandt 3-1, men vi kunne godt have vundet mere end det. Vi var i fuld kontrol gennem hele kampen undtagen ti minutter i starten af anden halvleg, fortalte en tilfreds Jakob Sjørslev, som er Mørkøvs træner.

Kampens spiller blev Frederik Nielsen med 4 stemmer.