AB efter RU-sejren: Alt den energi og mandsmod vi manglede i sidste uge, den viste vi i dag

Om storsejren i torsdagens topopgør, mod RU, skrev Nordvestnyt følgende:

Svinninge-RU 5-1 (5-1)

15. minut 1-0: Simon Engberg, 20. minut 2-0: Simon Engberg, 25. minut 3-0 Mads Dahm Christensen, 30. minut 3-1: Furkan Tamer, 35. minut 4-1: Gustav Nyman Jensen, 40. minut 5-1: Mads Dahm Christensen.


Torsdag aften fik Svinninge besøg af RU i et topopgør serie 3 pulje 6. Det vat en vigtig kamp for begge parter, da en sejr for Svinninge ville sikre dem førstepladsen i endnu en spillerunde, men hvis RU vandt, ville de kun være to point bag førstepladsen. Kampen blev sat i gang og Svinninge kom ud på banen med ild i øjnene. De spillede med masser af energi og pressede RU. Godt et kvarter inde i kampen fik Svinninge et hjørnespark, hvor bolden endte hos Simon Engberg, der headede den i mål til 1-0. Svinninge var målfarlige og de scorede til både 2-0 og 3-0 få minutter efter, og det så sort ud for RU. RU fik dog reduceret til 3-1 efter en halv times spil, da Furkan Tamer fik bolden på et indlæg mod bagerste stolpe og sendte den i kassen. Svinninge dominerede første halvleg med to mål mere inden pause var pausestillingen 5-1 til Svinninge. Anden halvleg forblev målløs, selvom Svinninge sikrede sig tre point i en vigtig kamp med en 5-1 sejr.

– Ganske kort sagt, så er jeg godt nok stolt over drengene. Alt den energi og mandsmod vi manglede i sidste uge, den viste vi i dag. Vi havde kigget lidt på, hvad der gik galt mod Mørkøv og lavede lidt taktiske ændringer, så det var en mere end godkendt indsats vi kom med i dag, fortalte en tilfreds Anders Bo Hansen, Svinninges træner.

Simon Engberg Christiansen leverede en toppræstation, og blev efter kampen hædret som ‘Man Of The Match’ med 9 flotte stemmer.