AB efter flot 1-4 sejr: Det er en af de kampe, som vi er rigtig stolte over

Nordvestnyt skrev følgende om lørdagens imponerende sejr:

Hvalsø-Svinninge 1-4 (0-1)

29. minut 0-1: Simon Engberg, 46. minut 0-2: Simon Engberg, 56. minut 1-2: Daniel Thiesen, 57. minut 1-3: Gustav Nyman Jensen, 63. minut 1-4: Gustav Nyman Jensen.


Lørdag eftermiddag var Svinninge taget en tur til Hvalsø i serie 3 pulje 6. Svinninge lå a point med Tølløse, så en sejr i denne kamp var vigtig for Svinninges placering i puljen. Svinninge og Hvalsø havde tidligere mødt hinanden i efteråret, hvor kampen var endt uafgjort 1-1.

Første halvleg startede og Svinninge lagde sig på kampen tidligt. Godt en halv time inde i kampen blev Simon Engberg spillet fri. Han sendte sikkert bolden i kassen og bragte Svinninge foran 1-0. Svinninge spillede godt, men de havde ikke helt, hvad der skulle til for at få bolden over mållinjen, og første halvleg endte 1-0 til Svinninge.

Svinninge kom godt fra start efter pausen, og Simon Engberg gjorde det hurtigt til 2-0, efter kun ét minut i anden halvleg. Hvalsø vågnede lidt op, og de reducerede i det 56. minut til 2-1. Efter Svinninge havde hentet bolden og lagt den op på midterpletten, svarede Gustav Nyman Jensen hurtigt igen, da han hamrede bolden i mål direkte på opgiversparket til 3-1. Gustav Nyman Jensen var på pletten igen i det 63. minut, hvor han cementerede sejren med endnu et mål, og kampen endte 4-1 til Svinninge.

– Det er en af de kampe, som vi er rigtig stolte over. Vi havde en 100% klar gameplan fra starten, og der må jeg rose drengene, fordi de gør præcis det, som de skulle, så det var en fornøjelse at stå og være træner. Til næste kamp mod Mørkøv skal vi være klar. Vi havde en svær kamp i efteråret, så det bliver ikke nemt, fortalte en tilfreds Anders Bo Hansen, Svinninges træner.

MAN OF THE MATCH blev Anthon Emde med en rigtig flot indsats og flere klasseredninger. Præstationen taler for sig selv, når man får 10 stemmer, i en kamp hvor holdet toppræstere og flere andre leverer til UG kryds og slange.