AB: Vi har fået hævet vores bundniveau

Svinninge – Nykøbing 4-2 (2-1)

7. minut 1-0: Sebastian Møllegaard, 41. minut 2-0: Simon Engberg Christiansen, 43. minut David Andreasen, 50. minut 3-1 Mathias Nyman Jensen, 54. minut 3-2: David Andreasen(straffespark), 71. minut 4-2: Mads Engberg


Sebastian Møllegaard bragte Svinninge foran allerede efter syv minutter, og kort før pausen udbyggede Simon Engberg Christiansen til 2-0. Inden pausen lavede David Andreasen en mindeværdig reducering til 2-1, da han saksede bolden op under overliggeren. Tidligt i anden halvleg scorede Mathias Nyman Jensen til 3-1, men få minutter efter reducerede David Andreasen på ny efter et straffespark.
Med 20. minutter tilbage lukkede Mads Engberg kampen med målet til 4-2.

– Vi taber til et tophold. Vi vidste, hvad vi skulle op imod, men vi var ikke dygtige nok, så tillykke til Svinninge, sagde Nykøbing-træner Ole Haagesen.

– Det var ikke nogen pæn kamp fra vores side, vi var ikke effektive, og efter denne kamp føler jeg, at vi har fået hævet vores bundniveau, sagde Svinninge-træner Anders Bo Hansen.

Kampens spiller

Mathias Nyman Jensen
Mathias Nyman Jensen