AB: Vi fik lidt et chok da vi kom bagud

Jernløse – Svinninge 1-7 (1-5)

1.minut Nicklas Zittlau Halvarsson, 20. minut 1-1: Mads Engberg, 24. minut 1-2: Mark B. E. Tronøe, 37. minut 1-3: Hans Christian Friberg, 41. minut 1-4: Mathias Nyman Jensen, 45. minut 1-5: Sebastian Møllegaard, 53. minut 1-6 Simon Engberg Christiansen 74. minut 1-7 Simon Engberg Christiansen


Fredag aften var Svinninge på besøg hos Jernløse i serie 3 pulje 6.
Svinninge havde efter et par nederlag vundet deres senest kamp mod Roskilde Boldklub, og de var ude efter endnu en sejr. Jernløse havde derimod tabt deres sidste fire kampe, og de havde brug for en sejr, for at bryde den dårlige form.

Svinninge sparkede kampen i gang, og de spillede bolden tilbage i forsvaret. En af Svinninges forsvarsspillere lavede i kampens første minut en fejlaflevering, så Jernløses Nicklas Zittlau Halvarsson opsnappede bolden og lagde den ind bag Svinninges målmand til 1-0.

Målet vækkede Svinninge, og de fik hurtigt overhånden i kampen. De scorede i både åbent spil, på dødbolde og mere, og første halvleg endte 5-1 til Svinninge.

Også i anden halvleg var Svinninge målfarlige, og Simon Engberg Christiansen scorede kampens to sidste mål i det 53. og det 74. minut,og han sikrede dermed Svinninge en 7-1 sejr.

– Vi fik lidt et chok da vi kom bagud efter 20-30 sekunder, men det var også de 20-30 sekunder, hvor Jernløse var med i kampen. Resten af kampen var vi fuldstændig i kontrol. Resultatet afspejler meget godt kampens forløb. Der var rigtig mange ting, som gik op i en højere enhed, og vi fulgte den taktik, som vi havde lagt. Det som jeg glædes ved er, at ud af de syv mål vi scorede, så var det seks forskellige spillere, der kom på tavlen, hvilket viser, at det var en holdindsats og ikke bare en enkeltmandspræstation, sagde Anders Bo Hansen, Svinninge træner.

Kampens spiller

Sebastian Møllegaard
Sebastian Møllegaard