AB efter sejr: Jeg er stolt af drengene

Jystrup – Svinninge 1-2 (1-1)

10. minut 1-0, 35. minut 1-1: Simon Engberg Christiansen, 77. minut 1-2: Simon Engberg Christiansen


Svinninge, der sidste år kæmpede i bunden af tabellen, kunne søndag med en sejr på udebane mod Jystrup sikre sig at overvintre på rækkens førsteplads.
Det startede skidt, da Jystrup kom foran efter 10 minutter, men 10 minutter før pausefløjtet udlignede Simon Engberg Christiansen. Med under et kvarter tilbage var Simon Engberg Christiansen på pletten igen og scorede det afgørende mål til 1-2. Svinninge ligger dermed nummer et efter de første 11 kampe.

– Vi har uden nogen tvivl flyttet os rigtig meget både mentalt og spillemæssigt, og vi er kommet længere, end jeg havde troet, vi ville have været for et år siden. Jeg er stolt af drengene, og vi glæder os enormt meget til at se, hvad det kan bære efter vinterpausen, sagde Svinninge-træner Anders Bo Hansen

Kampens spiller

Niklas Kristiansen
Niklas Kristiansen