𝗦𝗸𝘂𝗳𝗳𝗲𝗻𝗱𝗲 𝟭-𝟮 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗴 𝗶 𝘃𝗮𝗻𝘃𝗶𝘁𝘁𝗶𝗴 𝗸𝘂𝗹𝗶𝘀𝘀𝗲

Svinninge IF – Gislinge BK 1-2 (1-1)

4. minut 0-1: Magnus Møller, 31. minut 1-1: Simon Engberg Christiansen, 35. minut rødt kort: Oskar Bendixen, 72. minut 1-2: Magnus Møller


Highlights fra lokalbraget mellem Svinninge IF og Gislinge BK

Torsdag aften var mere end 700 tilskuere taget på Svinninge Stadion for, at overvære lokalbraget mellem Svinninge IF og Gislinge BK. Det er fuldstændig overvældende så mange mennesker der møder op og det kom helt bag på os. Der var dobbelt så mange mennesker på stadion som vi havde regnet med, hvilket også skabte lidt problemer med forsyningen af øl og pølser.

På trods af det skuffende resultat, så kan vi som klub være stolte af, at være i stand til, at skabe sådan en fantastisk ramme og kulisse. Det er der mange der kun kan drømme om. Udover resultatet virkede det til, at alle havde en fantastisk aften på Svinninge Stadion, hvor rigtig mange fik en stor oplevelse. Vi er dybt taknemmelige for den opbakning der var. Stor tak til alle dem der bidrog til den gode og positive stemning, både dem fra Svinninge såvel som Gislinge.

Stor tak til U10-drengene, der stillede op som bolddrenge. I var pisse seje!

Cheftræner Anders Bo har udtalt følgende til sn.dk:

– Den slags kampe bliver typisk afgjort på personlige fejl, og sådan var det også i dag. Men det er jo fantastisk at spille i den kulisse. Vi var lidt på hælene efter det meget tidlige røde kort men fik alligevel lagt et vist pres. Og vigtigst var det, at vi gjorde, hvad vi kunne under de givne omstændigheder, sagde Svinninge-træneren, da røgen havde lagt sig.

Kampens spiller

Med blot 5 stemmer i en tæt duel, løb Kristian Roediger, for anden gang i sæsonen af sted med titlen som kampens spiller.