Oprykning til serie 2 efter 1-3 sejr i Nykøbing

Nykøbing-Svinninge 1-3 (0-0)

57. minut 1-0: Bastian Flindt, 67. minut 1-1: Mads Engberg Christiansen, 75. minut 1-2: Simon Engberg, 90. minut 1-3: Simon Engberg


Efter sejren over Nykøbing IF, der sikrede klubben oprykning til serie 2, skrev SN.dk følgende:

https://www.sn.dk/holbaek-kommune/rykker-op-efter-18-aar/

Torsdag aften fik Nykøbing besøg af Svinninge i et lokalopgør i serie 3 pulje 6. Da de to hold havde mødt hinanden tidligere i efterårssæsonen, var det endt i en 4-2 sejr til Svinninge. I dag var det sæsonen næstsidste kamp i pulje 6 for begge hold, og med en sejr ville Svinninge sikre oprykning til serie to, så for begge parter var der tre vigtige point på spil.

Det var Svinninge som trak det længste strå i dagens kamp og fik tre point med hjem, da de vandt sikkert 3-1.

– Vi vidste, at når vi tager til Nykøbing, så bliver det altid en hård kamp, og det gjorde det også i dag. Vi havde bolden det meste af tiden og fik spillet os frem til chancer, men den stod stadig 0-0 ved pausen, fortalte Svinninges træner Anders Bo Hansen.

Nykøbing kom bedst fra start i anden halvleg, og i det 57. minut fik Bastian Flindt bolden efter den var blevet spillet på tværs, og han sparkede den i kassen til 1-0.

Svinninge var dog hurtige til at udligne, da Mads Engberg kun 10 minutter efter sendte bolden i kassen til 1-1.

– Vi fik dén chance, som vi skulle have og kom foran 1-0. Vores målmand gjorde det godt i dag, og han havde tre-fire gode redninger, men det var marginalerne, der var forskellen på top og bund, der gjorde det i dag, lød det fra Nykøbings træner Ole Haagesen.

Svinninge havde flow i deres spil, og i det 75. minut gav Simon Engberg Svinninge føringen, da han sparkede kuglen i mål til 2-1.

Det var også Simon Engberg, som i det 90. minut udbyggede Svinninges føring til 3-1, og det så sort ud for Nykøbing.

Nykøbing fik dog tildelt et straffe i det 92. minut, men Kristian Gaarde skød bolden i skoven, og Svinninge vandt 3-1.

– Jeg må bare sige tillykke til Svinninge, og der er en grund til, at de ligger i toppen. Vi gjorde, hvad vi kunne og havde en god energi, men vi manglede lidt på bolden, sagde Ole Haagesen.